igor.yogi Opublikowano 26 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2008 Witam. Patrząc na allegro dostrzegłem coś takiego: http://www.allegro.pl/item389516530_uszkod..._pear_wood.html Zadzwoniłem do nich i na pytanie jak trzeszczą odpowiedzieli - zauważalnie. Opłaca się w ogóle? Da się to jakby co jakoś naprawić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 26 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2008 Witam. Patrząc na allegro dostrzegłem coś takiego: http://www.allegro.pl/item389516530_uszkod..._pear_wood.html Zadzwoniłem do nich i na pytanie jak trzeszczą odpowiedzieli - zauważalnie. Opłaca się w ogóle? Da się to jakby co jakoś naprawić? Pisza ze trzeszcza orzy podglasnianiu, wiec to moze wina potencjometra. Bo jesli popalone glosniki to daruj sobie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FireGL Opublikowano 26 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2008 Do 100zl warto, nawet jesli trzeba by wymieniac glosniki :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozdarte_gacie Opublikowano 27 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2008 a może ma ktos do sprzedania zepsute ?? :) potrzebuje płytke ze scalakiem od suba, bo mi sie spaliła prawie na wylot (scalak to wyparował same nóżki zostały) a paragon zgubiłem :( i gwarancji nie ma Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedras77 Opublikowano 19 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2009 Odkope troszke temat jako ze moje ostatnio zaczely wariowac, a niestety nie moge znalezc papierow na nie, wiec albo trzeba bedzie nabyc nowe, albo szukac potencjometru... U mnie warcza i trzeszcza, w kazdym polozeniu potencjonetru, nie rownomiernie zmienia sie poziom glosnosci, oczywiscie na wszystkich kanalach to slychac... Wie ktos co to za potencjometr i czy latwo go dostac ? Ten od glosnosci ? Jeszcze w nich nie grzebalem, bo licze ze cudem znajde papiery :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...