Skowri Opublikowano 28 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2008 Witam. Mam mały problem ze znalezieniem sterowników do powyższego laptopa. Siostra przywiozła go rok temu ze USA i cały czas była na nim vista. Zainstalowałem XP, lecz nie mogę znaleźć sterowników do grafy i dźwięku. Czy sterowniki od innych modeli z rodziny A-215 będą pasowały? Z góry dziękuje za odpowiedzi. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardas Opublikowano 28 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2008 Sprawdz sam. Nie masz nic do stracenia. Zainstaluj everesta, zobacz co masz i wtedy instaluj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skowri Opublikowano 28 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2008 Za bardzo się pospieszyłem i napisałem posta;P Grafike już zainstalowałem jeszcze tylko dźwięk. Temat do kosza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...