kaka Opublikowano 9 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2002 jak sie wam widzi moj komp 8) :?: www.wckomp.prv.pl (zdjecia troche dlugo sie pokazuja) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyCoL Opublikowano 9 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2002 No calkiem calkiem ;) :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 9 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2002 jak sie wam widzi moj komp 8) :?: www.wckomp.prv.pl (zdjecia troche dlugo sie pokazuja) Coś ci się chyba na niego wylało :wink: jakaś czarna farba. Całkiem nieźle, widzę, że masz taki sam zbiornik jak ja miałem na początku. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaka Opublikowano 9 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2002 powiedzmy ze kiedys byla w nim czarna woda :wink: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Den Opublikowano 9 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2002 No mi sie bardzo podoba, fajnie zrobione :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 9 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2002 Po prostu QL :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...