Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Prędzej brał bym Geniusy SW-HF 5005. A jak nie musi być koniecznie 5.1 to któreś Microlaby - zdecydowanie lepsze zarówno od tych pierdziawek Creative, jak i tych Geniusów.

Edytowane przez YogiCK

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

YogiCK napisał(a):

Prędzej brał bym Geniusy SW-HF 5005. A jak nie musi być koniecznie 5.1 to któreś Microlaby - zdecydowanie lepsze zarówno od tych pierdziawek Creative, jak i tych Geniusów.

Poszukuje tanich głośników 5.1, ale z niezłą jakością dźwięku. Geniusy raczej tanie nie są.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

scratix napisał(a):

To już lepiej weś Logitechy lepsze IMO lepsze od Creativów.

Może doradzisz jakiś model. Ważne, żeby był nie drogi (150 zł max) i oferował przyzwoitą jakość dźwięku.

To może ktoś inny doradzi jakiś tani i dobry model Logitecha?

Edytowane przez Pawello12

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wiesz nie dales przedzialu cenowego ;] to ciezko szukac ja ze swojej strony chcialem zakupic glosniki Logitech X-540 albo X-530. Z tym ze te 540 graja ponoc lepiej i mi sie nawet osobiscie bardziej podobaja. Cena 235 zl w proline http://proline.pl/sklep.php?prodid=LOG+970223-0914

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pawello12 napisał(a):

Może doradzisz jakiś model. Ważne, żeby był nie drogi (150 zł max) i oferował przyzwoitą jakość dźwięku.

To może ktoś inny doradzi jakiś tani i dobry model Logitecha?

Podawałem że 150 zł to max, ale podam jeszcze raz. Znajdzie się jakiś porządny Logitech w takiej cenie? Edytowane przez Pawello12

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pawello12 napisał(a):

Podawałem że 150 zł to max, ale podam jeszcze raz. Znajdzie się jakiś porządny Logitech w takiej cenie?

no moj post pisalem w momencie jak ty pisales swoj z cena ;]

za 150 zl to logitecha 5.1 nie kupisz. zreszta malo co jest solidnego w tej cenie. Ten T6100 w komputroniku tez cos za 180 zl byl. jedyne co z logitecha kupisz to X-230 ale to 2.1 (zubozona wersja X-530)

Edytowane przez Bull_Byk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi