FumFel_20 Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 Witam. Mam taki problem.POsiadam tą mobo co w temacie ale w ver 1.1.Chciałęm jąwymienić na ver 1.2.Chcę siędowiedzieć czy ktoś z was wie może czy jeszcze są ostępne ta płyty w wer 1.1??Chciałem swoją mobo uszkodzić i odesłać do serwisu, żeby w zamian dali mi ver 1.2 :) .Tylko jest problem - a jak mi przyślą sprawną w wersji ver1.1??Moze ktoś ma rozeznanie, lub informacje że ver 1.1 są już nie produkowane i napewno by mi zwrucili mobo w wersji ver 1.2? Dzięki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Direct Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 a czemu chcesz wymienic ?? 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 bo maja większy mnożnik :) do 18.5 jak się nie myle.Versja pierwsza ma tylko do 12.5 :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...