walerka Opublikowano 1 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2008 Do tej pory używałem nvidii 7600gt i przy podłączeniu na wyjście karty monitora i telewizora, to gdy odpalałem na monitorze głównym film w jakimkolwiek playerze na telewizorze automatycznie plik ten odpalał się na pełnym ekranie. Działo sie tak zarówno w konfiguracji Clone jak i w DualView. Również przy podłączeniu dwóch monitorów działo się tak samo. Teraz mam kartę 8800gt i w żaden sposób nie mogę tego uzyskać. Gdy karta ustawiona jest na klonowanie to to na drugim monitorze jest to samo co na głównym i dopiero po odpaleniu pliku video w playerze na pełnym ekranie na głównym monitorze na drugim jest też full ekran. W opcji DualView jest jeszcze gorzej, bo żeby plik video był na pomocniczym ekranie odtwarzany to muszę przeciągnąć cały odtwarzacz na ten ekran. Czy w przypadku 8800 ma tak być czy jest coś nie tak. Konfig Q6600 gigabyteP35C-DS3R 2G ram Asus en8800gt 4 twardziele po 500GB Be-Quiet 550WAT Monitory samsung 2 x 22' Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...