marioking Opublikowano 2 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2008 (edytowane) Witam Mam mozliwosc potestowac jak by sie u mnie sprawdzil ten tv/monitor, jest tylko problem z podlaczeniem. Kupilem kabelek D-sub, podlaczylem i niby po przelaczeniu na zlacze pc widac pulpit itp z tym ze ustawienia nie przewiduja rozdzielczosci panoramicznej, wiec nawet nie moge ustawic natywnej rozdzielczosci. Standardowo mam crt 20" a tego lcd podlaczlylem przez przejsciowke DVI>D-SUB. Karta graficzna HD3450, system xp(SP3). Edytowane 2 Lipca 2008 przez marioking Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasztecik Opublikowano 2 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2008 Dziwne, powinno się dać ustawić natywną. Anyway, użyj PowerStripa żeby wymusić konkretną rozdziałkę. Istnieje też możliwość żę TVik ten nie obsługuje natywnej po VGA (ale raczej nie, bo mój L32s81 obsługuje). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...