Jarek_135 Opublikowano 2 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2008 Allegro Szukam sobie jakiegoś bloczku na gpu i tu przypadkiem na coś takiego trafiłem. Żadnych zdjęc wnętrza. Z zewnątrz ten bloczek wygląda dość solidnie. Miał ktoś może z tym styczność, jak dobra jest ta kopia o ile w ogóle jest to kopia, czy ktos sobie tylko tak napisał? Wysyłam zapytanie do tego użytkownika allegro, może sam coś więcej powie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 2 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2008 Napisz PW do PCMAXa on jest na tym forum autorem tego bloczku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy_killer Opublikowano 3 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2008 (edytowane) Spód bloku jest podobny do Prisona jakby kto pytał. A to główne podobieństwo do Fuziona: "Ciecz we wnętrzu bloku rozchodzi się promieniście w kierunku narożników spodu do czterech otworów wylotowych znajdujących się w sprayerze/multizapince po czym przedostaje się do topu i otworu wylotowego." Tyle, że D-Tek nie ma środkowej komory zintegrowanej z zapinką. EDIT: :oops: Poprawione ;) Edytowane 5 Lipca 2008 przez Cichy_killer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 3 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2008 A może mówimy o innym bloku ?:) Ja znam tylko Fuziona :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek_135 Opublikowano 3 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2008 Były właściciel mi odpisał na maila. Nie wiem, który to pcmax z forum, bo jest kilku, zależnie, jak się to pcmax wpisze, mniejsza. Jakby chciał się pochwalić/wypowiedzieć to pewnie już by to zrobił. Ale ogólnie napisal mi, że bloczek ma spód od prisona właśnie, a kombinacje z topem, in, out jakby na wzór od d-tek'a. Dodał również, że nic nie planuje i może powstanie kilka sztuk. Oczywiście na forum są juz srebrzyste plany, ale to kosztuje o ile w ogóle wyjdzie. Za to taka miedziana kopia byłaby bardzo ciekawa, przede wszystkim, przy korzystniejszym współczynniku cena/wydajność. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 3 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2008 http://forum.purepc.pl/uzytkownik/7513/pc-max/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...