kondi24 Opublikowano 3 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2008 Witam. Mam problem z kompem. Polega on na tym, że gdy go ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: włancza</span>m to słychac tylko wentylatory i nic się nie dzieje (czarny ekran, żadnego sygnału bios-u). Pomaga zwykle wyłączenie przyciskiem a potem z sieci i włączenie ponownie. Komputer uruchamia się wtedy normalnie...podejżewam karte graficzną gdyż podczas uruchomienia szybkoś PCI-E jest ustawiona na 8x, a kiedy włącze Test Drive Unlimited są straszne artefakty( po prostu nie da się gra). Co najlepsze w 3d mark 03 ich nie ma, a w dodatku na karcie nie działa dvi nie wiem dlaczego. Co o tym myślicie ???? Odda cgo na gwarancje teraz czy czekac, aż do końca padnie??? I co się mogło stac?? Poniżej podaje specyfikacje komputera: Płyta główna GA-VM900M S 775 VIAP4M900/8237A PCI-Ex16 uATX Lan VGA Procesor CORE 2 DUO 1.80Ghz E4300 Pamięć DIMM 512 MB DDR2 667 MHz CL5 x2 Grafika PCI-E 256MB DDR2 GEFORCE 7300GT TV DVI/TV MSI Dysk 250GB 7200RPM 8MB SATA II chyba Seagate Więcej niestety nie wiem i się nie dowiem bo komputer był kupiony jako zestaw i po otwarciu strace gwarancje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nappy Opublikowano 3 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2008 Czyli pewnie syfiasta zasiłka jak zestaw. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neo2006a Opublikowano 5 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2008 Sprawa jest prosta. Załatwiasz sobie nowy zasilacz i sprawdzasz. Jesli nie pomoze wymieniasz pamięć na inną. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bociczek Opublikowano 5 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2008 (edytowane) Sprawa jest prosta. Załatwiasz sobie nowy zasilacz i sprawdzasz. Jesli nie pomoze wymieniasz pamięć na inną.ale on napisał: Więcej niestety nie wiem i się nie dowiem bo komputer był kupiony jako zestaw i po otwarciu strace gwarancje. Wiec chyba nie sprawdzi innego zasilacza. btw. Ale jak masz go na gwarancji, to czego nie oddasz? Edytowane 5 Lipca 2008 przez bociczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondi24 Opublikowano 6 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2008 Właśnie dzwoniłem do NTT i mają przyjecha jutro. Mam nadzieje, że uznają moją reklamacje bo komp raz się uruchamia, raz nie. Tak czy inaczej dzięki wszystkim za zainteresowanie tematem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...