Defox Opublikowano 6 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2008 Witam. Wczoraj kupiłem Radeona 4850 od Asusa i po włożeniu go do szyny PCI-E na miejsce starego GF 7900GS, po włączeniu nie ma obrazu na monitorze. Wiatraki w komputerze chodzą, na karcie też, słychać HDD. Resetowałem bios i nic się nie zmieniło. Nawet wyciągnąłem baterie na całą noc i też nic... Włożyłem z powrotem 7900GS i tutaj też nie ma obrazu! Wszystko mam na pewno dobrze podłączone. Do połączenia z monitorem używam kabla VGA i przejściówki DVI-VGA wpiętej w gniazdo DVI na karcie. Kabel też jest sprawny. Już nie wiem co robić:/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dragonlore Opublikowano 6 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2008 uruchom kompa w trybie awaryjnym,odinstaluj stery od gforca i zapodaj stery od ati,na przyszlosc nie wymieniaj gpu przed odinstalowaniem starych sterow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Defox Opublikowano 6 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2008 Jak mogłem zainstalować sterowniki jak nic się nie wyświetlało? Dysk był po formacie. Problem już rozwiązany. Przyczyną były kości ram, które wsadziłem do slotów, w których nie były poprzednio. Można zamknąć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...