pupilka Opublikowano 6 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2008 Witam wczoraj podczas urodzin ubzdurałam sobie ze zablokuje swój telefon Nokie N95,niestety do tego wszytskiego jeszcze zmieniłam kod z 12345 na jakis inny którego nie pamiętam. czy jest jakas szansa na odblokowanie telefonu? Dodam tylko ze nie mieszkam w PL wiec nie za bardzo mi sie usmiecha wydać jakies 200 zł na odblokowanie tak jak mi tu powiedzieli. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 6 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2008 (edytowane) Jeśli zablokowałaś kodem zabezpieczajacym to wygeneruj sobie nowy tutaj. Potrzbny Ci bedzie jedynie nr IMEI, tylko nie wiem czy to napewno działa dla eNek.. Edytowane 6 Lipca 2008 przez stivo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 7 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2008 Ten generator nie zadziala, do BB5tek nie ma czegos takiego. Idz do jakiegos lokalnego serwisu (na pewno znajdzies) i pewnie zresetuja/zczytaja Ci ten kod za 20-50zl w przeliczeniu na nasza ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...