SPEEDY2005 Opublikowano 6 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2008 Chcę kupić taki właśnie monitor, jak w tytule tematu. Może ktoś z was ma taki monitorek i może mi coś więcej na jego temat powiedzieć. Jak jest w grach, aplikacjach graficznych czy w czasie oglądania filmów. Chciałbym znać jego wady i zalety. Kaza wasza wypowiedź tutaj jest dla mnie bardzo ważna. Z góry dziękuję i pozdrawiam:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kedlaw2 Opublikowano 29 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2008 Chcę kupić taki właśnie monitor, jak w tytule tematu. Może ktoś z was ma taki monitorek i może mi coś więcej na jego temat powiedzieć. Jak jest w grach, aplikacjach graficznych czy w czasie oglądania filmów. Chciałbym znać jego wady i zalety. Kaza wasza wypowiedź tutaj jest dla mnie bardzo ważna. Z góry dziękuję i pozdrawiam:D Nalepiej sprawdzić u źródła strona Dell Kilka słów po polsku recenzja kilka fotek i polecam obejrzeć video Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...