Arni Opublikowano 8 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2008 (edytowane) Znajomy zdecydował się na taki zestaw , ja go zamówiłem w agito gdy przyszła paka okazuje się że problem z osttnia pozycją zamówienia :( Asus DVD+/-RW DRW-2014L1T biały + czarny BOX Samsung SpinPoint S250 HD250HJ (250GB, 7200RPM, 8MB, SATA/300, NCQ) Cooler Master Elite 331 czarno-srebrna (opis) Gigabyte Radeon HD 3870 512MB DDR3 PCI-E BOX Goodram DDR2 Dual Channel 2x2048MB 800MHz CL5.0 BOX Modecom FEEL III 500W Platforma komputerowa (Gigabyte M52L-S3 + AMD Athlon X2 6000) Zasilacz sprawdzałem na własnym mobo , gpu i memki też , reszty nie podłączałem do mobasa. Problem: *Brak obrazu *Pikanie w głośniczku z budy około 15-20 krótkie potem jeden długi i wentyl chodzi na maxa *Bateria wyjmowana *Procek wyjmowany Sugestie? :unsure: :unsure: :unsure: :unsure: Edytowane 8 Lipca 2008 przez Arni Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tranquility Opublikowano 23 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2008 Tak z ciekawości - udało ci się ten problemu może samemu rozwiązać ? :blink: Ciekawe co jest nie tak hmmm może mobo nie przyjmuje 2GB kości RAM ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mostasz Opublikowano 24 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2008 źle dociśnięty proc, ram, grafika Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jawor121 Opublikowano 24 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2008 Jak na moje to płytka może z tym prockiem nie dawać rady.Może mieć zablokowaną obsługe ze względu na 125w Tdp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghostman Opublikowano 20 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2008 sproboj przerzucić pamiec na inne sloty. ja mialem tak, że kazdy slot pamieci z osobna dzialal ale te dwa po lewej w dualu nie dzialaly, trzy razy mi buczał głośnik, a te dwa po prawej dzialaly tylko jak pamieci byly ustawione tak ze dzialaly, jak zamienilem kostki kolejnością to juz niedzialaly, plyta byla felerna, oddalem dali nową. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...