pocahontas|KLON| Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Ostatnio zmieniłem maila, wiec chcialem tez zmienic w profilu na forum, ale przez przypadek wpisalem zly. I teraz nie moge sie w ogole zalogowac. A ze wpisalem zly email to nie moge uruchomic "przypominania hasla". Wyslalem juz taka prozbe do Varrol`a, ale on przekierowal mnie do admina, wiec wyslalem Liskowi, i juz czekam od 1,5 tyg. na odpowiedz i jeszcze nie dostalem. Chcialem wyslac do Marco, ale nie znam jego maila. Wiec cala moja wiara jest zlozona ku Tobie :-) . Chodzi mi glownie o to zebys zmienil moj mail w profilu na: wycior@idea.net.pl . Wczesniej wpisalem bez "net" i sie zaczelo wszystko platac. Z gory dziekuje. UP-DATE: wpisalem Pocahontas i wycior@idea.pl. I to: Przepraszamy, ale Twoje hasło nie może być odzyskane gdyż Twoje konto jest obecnie nieaktywne. Skontaktuj się z administratorem aby uzyskać więcej informacji. Delikatnie mówiąc: <b>POMOCY!!!</b> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Gdzies musialem opuscic twojego emaila, bo nie przypominam sobie... Ale niewazne, juz ma dzialac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pocahontas|KLON| Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Dziękujemy, zobacze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pocahontas|KLON| Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Ojojojo, przecież napisałem żebyś zamienieł na: wycior@idea.net.pl . Fajnie że pisze że już wysłało mi mail, jak nie na ten adres co trzeba. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zmienione i nie narzekac :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...