Druss Opublikowano 26 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2003 Mam w właściwie miałem ecs k7vza, postanowiłem sprawdzić nowy wentylator na grafę podłączyłem przy włączonym kompie. I zaczęły się problemy :twisted: - komp się wyłączył i więcej nie włączył. Wiem ciężko w to uwierzyć 8O , bo sam wiele razy zapinałem wentylatory na włączonym kompie ale tym razem się nie udało. Za naprawę tego w serwisie chcą 70zł. I tu mam pytanie naprawić złom czy lepiej kupić coś na allegro pn. Soltek sl-75kav. Mam max 220 zł. Wedlug mnie jedyne co ci moglo walnac to Zasilacz, sprawdz od kumpla, poprostu dales wiatrak i zwiekszyl sie pobor mocy, zasilacz mogl juz tego nei wytrzymac jezeli masz jakis maly. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 26 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2003 druss : jasne jasne, zasilacz padł przez jeden wiatrak więcej. przecież pobór mocy podczas grania jest większy i nic nie walnęło a tu nagle 5W wiatrak by zjarał. wiadomo że nie powinno się nic podłączać/odłączać ok kompa gdy ten pracuje bo łatwo można zjarać płytę. i to na 100% płyta. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polaros Opublikowano 26 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2003 dobra to moze ja dorzuce swoje 3 grosze wlasnie przed chwila sluchalme mp3ek na porzyczonym ECSie ( Abit 2 tyg lezy w serwisie). nagle zaczelo cos charczec buczec itd po wylaczeniu i wlaczeniu kompa nie moze wykryc on board soundcard WTF niezly czadzik teraz bede musial odkupic kumplowi plyte ECS SUX Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 26 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2003 dobra to moze ja dorzuce swoje 3 grosze wlasnie przed chwila sluchalme mp3ek na porzyczonym ECSie ( Abit 2 tyg lezy w serwisie). nagle zaczelo cos charczec buczec itd po wylaczeniu i wlaczeniu kompa nie moze wykryc on board soundcard WTF niezly czadzik teraz bede musial odkupic kumplowi plyte ECS SUX a co z tym Abitem :lol: on sie wcale nei psuje , tak sobie lezy w serwisie :) (joke of course) btw jaki to ECS? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polaros Opublikowano 26 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2003 ECS to k7s5a A na Abicie polegl chyba jakis stabilizator napiecia bo na SB mozna bylo wode gotowac. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...