noose Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 witam :D posiadam neo+ na 5 userow, ale wolalbym sie przesiasc na jakas radiowke bo z tego co piszecie to za niewielka cene mozna miec transfer wiekszy niz pisza :D :D jak ktos ma jakies namiary na radiowke w gdyni (orlowo) to niech pisze :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 aha, prosze mnie nie bluzgac ze chce zmienic z jednego stalego na drugie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Ej ja jestem z Orłowa :D i mam LAN'a (taka duzaa siec orłowska, mamy możliwość podłączenia radiowo), napisz do mne na GG:2281276 to pogadamy :) POZDRO ziomall :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...