tasiek Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 mam nielada problem jest jakis w miare skuteczny sposob na usuniecie skeju dwuskladnikowego zalmana (takie dwie strzykawki A i B) jest juz twardy i niezle siedzi a musze sie go za wszelka cene pozbyc z chipow na karcie graficznej macie jakies pomysly? dzieki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 ciężko będzie - ja jak kiedyś przykeiłem tym klejem radiatory do 8KHA+ to mogłem płyte z coolerem (Volcano9) podnieść na 1 małym radiatorku (1cm x 1cm). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 :((( dzieki zalamales mnie pozegnam sie z moja grafa jak nic nie wymysle Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 musi byc jakis srodek ktory to usunie , tylko jaki :( a co zjebala ci sie grafa , i hcesz na garancje ? :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PioZ Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 mam nielada problem jest jakis w miare skuteczny sposob na usuniecie skeju dwuskladnikowego zalmana (takie dwie strzykawki A i B) jest juz twardy i niezle siedzi a musze sie go za wszelka cene pozbyc z chipow na karcie graficznej Jak odrywałem bloki przyklejone tym specyfikiem pomocna mi była lodówka a konkretnie zamrażalnik. Po jakiejś godzinie mrożenia bloki w miare łatwo odeszły. Co do czyszczenia... hmmm może jak dłużej pomrozisz to klej całkiem skruszeje... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 z ta gwarancja masz racje bo sytuacja wyglada tak zapackalem zlekka pasta nozki od pamieci i jest jeszcze troche tego kleju dookola pasta niby przewodzi prad (co sie dowiedzialem po fakcie i juz wiem na cale zycie ) a karta czasami dziala ok , a po paru minutach zaczynaja sie jakies fatalne bledy na obrazie jakby mis ie udalo ja wyczyscic to moze na gwarancje a moze da sie jakos dokladnie paste usunac? dzikeki ge-f 2 Ti jest calkiem fajna szczegolnie jak nie mam kasy na nowa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Druss Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Co do usuwania kleju juz po zdjecu z powierzchni to robilem to only papierem sciernym, ale bardzo delikatnie do pewnego miejsca zeby nie przesadzic, a co do usuwania pasty to robie to z powodzeniem izopranolem wysokiej czystosci. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2003 wow - izopranol? a mozesz cos wiecej powiedziec? co to jest i gdzie mozna dostac? i jak stosowac moze sie okazac bardzo pomocne Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...