martian1 Opublikowano 21 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2008 Hmm to napisz jak sie kask sprawuje ok? Ja za ta cene to raczej bym Lazera LZ6 kupowal bo wygodny, znany i w miare bezpieczny a ten LS2 to szczerze mowiac pierwszy raz na oczy widze i jakos tak strach by mi bylo w tym jezdzic :D. Dzis gadalem ze znajomym instruktorem moto to mowil, ze sobei ten kask zamowil... sie zdziwilem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 21 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2008 no mnie wyglad tego kasku zaciekawil (i nie ukrywajmy ze cena tez).. zaczalem szukac wiecej info o tym kasku po sieci... i nic nie znalazlem.. Wyglada naprawde ladnie... antifog, wymienne szybki, wyciagane wnetrze ktore mozna prac... kremowo-czarne... kilka wywietrznikow.. gumowa uszczelka na okolo szybki i taki gumowy "nosek"... ogolnie wyglada super, bialo-szare malowanie.. i za 270 zl... jak pojezdze to napisze.. czyli jutro.. tzw dzisiaj ;) Wazy ponad poltora kilo.. a to juz nie malo :) patrzac po allegro widze ze za rekawiczki przeplacilem ze 20 zl.. ale to tylko dlatego ze to markowe.. za taka kase moglem miec "slabszy napis" ale np: kewlarowe wykonczenia ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martian1 Opublikowano 21 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2008 (edytowane) Ok tak jak ktos juz wspomnial rozmowe moznaby przeniesc do 'glownego' watku: http://forum.purepc.pl/temat/Motoryzacja/M.../76991/420.html Czekam na opinie o kasku;) Edytowane 21 Lipca 2008 przez martian1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...