freaker Opublikowano 12 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2008 Poszukuje jakiegoś programu do testu głośników. Chodzi mi o to, żeby można było wysłuchać dźwięków o konkretnej częstotliwości. Mam problem z słuchawkami bo delikatnie charczą w pewnym zakresie basu i chcę się dowiedzieć dokładnie przy jakiej częstotliwości się to dzieje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Elviso26 Opublikowano 12 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2008 pobierz sobie program Rightmark AUDIO ANALYZER i wykonaj testy przy okazji sprawdzisz swoją kartę dzwiekową... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freaker Opublikowano 12 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2008 (edytowane) Nie wiem jak to zrobić tym programem. Te testy niewiele dają. Myślałem o czymś co by puściło sygnał i suwakiem mógłbym zmieniać częstotliwość. Albo coś w tym stylu. Edytowane 12 Lipca 2008 przez freaker Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpeg-4 Opublikowano 12 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2008 (edytowane) Poszukuje jakiegoś programu do testu głośników. Chodzi mi o to, żeby można było wysłuchać dźwięków o konkretnej częstotliwości. Mam problem z słuchawkami bo delikatnie charczą w pewnym zakresie basu i chcę się dowiedzieć dokładnie przy jakiej częstotliwości się to dzieje. Ściągnij sobie ten program co jest poniżej i reguluj częstotliwość z klawiatury strzałkami lewo prawo ,bo z myszy nie da się dokładnie regulować :wink: http://elektroda.net/download/file83.html Uwaga ! nie bawić się za bardzo na 50hz bo to jest częstotliwość pracy serca . Edytowane 12 Lipca 2008 przez mpeg-4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...