Lumperator Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 No właśnie, mam zamiar kupić mikrofon (do kompa), ale nie żadne goovno z gazety czy badziew ze słuchawkami. Mówię o czymś w miarę normalnym nie przekraczającym... powiedzmy 200 zł. Chodzi mi o mikrofon który dobrze zbiera falę i ma dość dobre pasmo przenoszenia (najlepiej, jakby tłumił niskie tony - np. do nagrywania głosu). Zwykły stereofoniczny mikrofon... jaki radzicie ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[S)zkieleto(R] Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2003 i od razu robi sie weselej :wink: > :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
limerro Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2003 obejrzyj oferte firmy Shure :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mefi Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2003 No właśnie, mam zamiar kupić mikrofon (do kompa), ale nie żadne goovno z gazety czy badziew ze słuchawkami. Mówię o czymś w miarę normalnym nie przekraczającym... powiedzmy 200 zł. Chodzi mi o mikrofon który dobrze zbiera falę i ma dość dobre pasmo przenoszenia (najlepiej, jakby tłumił niskie tony - np. do nagrywania głosu). Zwykły stereofoniczny mikrofon... jaki radzicie ? typowy do kompa polecam labteca - model 514 za ok 70-100 pln lub ten model pod usb ok 180-200 pln. Co do bardziej profesjonalnych to Suhre wymiata ale przejrzyj jescze oferty Senheiseri-a ale cos mi sie wydaje ze 200 pln na profesjonalny mikrofon to malo. Mikrofon stereo ? do czego ma Ci sluzyc stereo w mikrofonie ? oczywiscie sa takie ale najbardziej profesjonalne to monofoniczne mikrofony. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...