djsilence Opublikowano 16 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2008 (edytowane) Czy silniczek może po podłączeniu do pradu bzyczeć ? Czy wymiana go byłaby czymś nieskoplikowanym (w rozumeiniu dostania części zamiennej) ? co jeszcze może wydawać dźwięk od czasu awarii ? cewka? kondzioł? Kierownica nie była zbyt dużo używana ani katowana. Edytowane 16 Lipca 2008 przez djsilence Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzZZzz Opublikowano 20 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2008 mogł się zablokować - rozbierz podłącz - jak się grzeje to się zblokował i może pójśc z dymem - cewki piszcza , kondensatory puchna ale dzwięków nie wydaja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djsilence Opublikowano 21 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2008 (edytowane) OK wiem w czym problem. Dorwałem się do bebechów i osłuchałem. Piszczy silniczek (i nie chodzi), zatem mam zapytanie do Was czy takowy można dostać/wpasować? Czy to także może być elektronika? EDIT Miernik wykazał iż niedochodzi odpowiedni prąd do silnika. Ponowne wpięcie wszystkich wtyczek z kabelkami magicznie rozwiązało problem. Edytowane 21 Lipca 2008 przez djsilence Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...