RaF Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2003 3 kwietnia konczy sie stara promocja w sieci Era moze ktos ma jakies informacje co bedzie w nowej promocji?? jakie modele telefonow czy abonament dalej bedzie wynosil 15zl+vat przez 12 miecy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheep Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2003 ja nic sie z ery nie dowiaduje........ ogolnie u mnie jest z ery zasieg do doopy, za 3 miechy konczy mi sie z nimi umowa i kupuje plusa......... co do aparatu to wlasnie glowkuje jak kupie sobie ( mam na to dooze czasu ;) ), myslalem oczywiscie o jakims kolorowym ale tez mp3 by sie przydalo i java...... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeq Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Sheep: polecam ci Nokie 7650 mam ja i jest zaj.... tylko troche trzeba za aparacik zaplacic :P :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheep Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Sheep: polecam ci Nokie 7650 mam ja i jest zaj.... tylko troche trzeba za aparacik zaplacic :P :twisted:zapodaj zdjecia ps na aparat w promocji bede mial okolo 300zl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2003 no to 7650 niew kupisz w biznes jest za 610zl (chyba) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartekt Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2003 ja teraz czekam, moze na swieta dadza jakies fajne promocje w biznes :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheep Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2003 a na wakCJE BEDA TANSZE.................. buahahahahaha :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2003 www.era.pl - czy to takie trudne?:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheep Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2003 na erze ci nie podadza szczegolow promocji jaka bedzie np. za 3 miechy............ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 na erze ci nie podadza szczegolow promocji jaka bedzie np. za 3 miechy............ no jasne, a gdzie indziej ci podadza?:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 teraz to juz wiem ale pytalem sie 2 dni przed zakonczeniem starej bo qmpel zastanawial sie kiedy tel qpic niestety postanowil poczekac a jak wiadomo ceny tel poszly w gore :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jump3r Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 RaF: kto nie ryzykuje ten nie zyskuje ... ale zdazaja sie wyjatki :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...