kurniczek Opublikowano 21 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2008 Problem mam taki, ze speedfan (wersja 4.34) nie wykrywa temperatury gpu. Testowalem takze starsze wersje jak i najnowsza bete (SpeedFan 4.35 beta 17 (20 jul 2008)) A drugi problem to taki, ze albo nie umiem regulowac obroty wentylatora na procku, albo takze ta opcja nie dziala :/ Ewentualnie poprosze o program ktory przedstawia temp gpu na wykresie (tak jak speedfan) Moj sprzet to e8400 foxconn p35a-s HD4850 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bociczek Opublikowano 21 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2008 Riva Tuner ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurniczek Opublikowano 21 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2008 Nigdzie nie widze w riva tunerze temperatury gpu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bociczek Opublikowano 22 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2008 Nigdzie nie widze w riva tunerze temperatury gpu.Wchodzisz w hardware monitoring i masz przecież Core Temperature... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurniczek Opublikowano 22 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2008 Albo jestem slepy albo nie ma tam czegos takiego jak hardware monitoring. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bociczek Opublikowano 22 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2008 (edytowane) To chyba na serio ślepy jesteś... (albo RT nie obsługuje R4850 :P ) Edytowane 22 Lipca 2008 przez bociczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurniczek Opublikowano 22 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2008 (edytowane) Jednak slepy nie jestem. 48xx beda obslugiwane dopiero mniejwiecej w srodku sierpnia gdy autor programu wroci z wakacji :/ http://forums.guru3d.com/showthread.php?t=264890 Edytowane 22 Lipca 2008 przez kurniczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...