Skocz do zawartości
Muzg2

Jpg a Bmp

Rekomendowane odpowiedzi

No własnie mam problem który polega na tym iz jak ogladam jakies zdjecie w necie i chce je zapisac "zapisz jako" to mam wybór tylko Bmp

Nawet jak używam Myie to problem ten sam-jak zmienic aby zapisywał znów w jpg,i co powoduje te zmiany

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zapisz na bmp a potem progzem graficznym zmieniasz na jpega i po krzyku :D

ale swoja droga to troche dziwna sprawka na ktora napewno pomoze tylko jeden lek "format c:" ;) :)

pozdrav

Lagier

A nie jest to spowodowane jakimis ustawieniami/zabezpieczeniami strony ?

Tez mi sie tak zdaza, ale raczej rzadko, i to raczej nie wina WINa, bo jak otworze ina stronka to z niej spox daja sie zapisywac jako jpegi, a z tej bmp-owej nadal nie ?

Oco chodzi jakby ? 8O

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zapisz na bmp a potem progzem graficznym zmieniasz na jpega i po krzyku :D

ale swoja droga to troche dziwna sprawka na ktora napewno pomoze tylko jeden lek "format c:" ;) :)

pozdrav

Lagier

A nie jest to spowodowane jakimis ustawieniami/zabezpieczeniami strony ?

Tez mi sie tak zdaza, ale raczej rzadko, i to raczej nie wina WINa, bo jak otworze ina stronka to z niej spox daja sie zapisywac jako jpegi, a z tej bmp-owej nadal nie ?

Oco chodzi jakby ? 8O

cholerka przyznam sie ze nie bardzo wiem :oops: mnie osobiscie sie jeszcze takie cos nie zdarzylo :? ale reed jedyna mysl jaka przychodzi mi do glowy to wlasnie to co powiedziales zabezpieczenia ew. ustawienia danej strony

RE5PECT

Lagier

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi