Muzg2 Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2003 No własnie mam problem który polega na tym iz jak ogladam jakies zdjecie w necie i chce je zapisac "zapisz jako" to mam wybór tylko Bmp Nawet jak używam Myie to problem ten sam-jak zmienic aby zapisywał znów w jpg,i co powoduje te zmiany Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2003 z tego co pamietam to mialem ten problem. stymze komp niezawsze zapisuje do BMP tylko do JPG z rozszerzeniem BMP, wiec po zapisaniu po prostu zmien je. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 zapisz na bmp a potem progzem graficznym zmieniasz na jpega i po krzyku :D ale swoja droga to troche dziwna sprawka na ktora napewno pomoze tylko jeden lek "format c:" ;) :) pozdrav Lagier Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2003 zapisz na bmp a potem progzem graficznym zmieniasz na jpega i po krzyku :D ale swoja droga to troche dziwna sprawka na ktora napewno pomoze tylko jeden lek "format c:" ;) :) pozdrav Lagier A nie jest to spowodowane jakimis ustawieniami/zabezpieczeniami strony ? Tez mi sie tak zdaza, ale raczej rzadko, i to raczej nie wina WINa, bo jak otworze ina stronka to z niej spox daja sie zapisywac jako jpegi, a z tej bmp-owej nadal nie ? Oco chodzi jakby ? 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phil Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2003 wystarczy dac na wlasciwosci obrazka i zobaczycie prawdziwa sciezke... potem wystarczy czyms sciagnac ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2003 zapisz na bmp a potem progzem graficznym zmieniasz na jpega i po krzyku :D ale swoja droga to troche dziwna sprawka na ktora napewno pomoze tylko jeden lek "format c:" ;) :) pozdrav Lagier A nie jest to spowodowane jakimis ustawieniami/zabezpieczeniami strony ? Tez mi sie tak zdaza, ale raczej rzadko, i to raczej nie wina WINa, bo jak otworze ina stronka to z niej spox daja sie zapisywac jako jpegi, a z tej bmp-owej nadal nie ? Oco chodzi jakby ? 8O cholerka przyznam sie ze nie bardzo wiem :oops: mnie osobiscie sie jeszcze takie cos nie zdarzylo :? ale reed jedyna mysl jaka przychodzi mi do glowy to wlasnie to co powiedziales zabezpieczenia ew. ustawienia danej strony RE5PECT Lagier Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...