bonco Opublikowano 21 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2008 No to tak , zdecydowalem sie zaktualizowac biosa poniewaz obecny ma jakis rok i sprawia problemy mojemu e8200 i nie pozwala ustawic kosicom pamięci standardowego napięcia czyli 2.1..Zainstalowalem sobie Flash menu Abita , program dziala elegancko . Lecz po restarcie kompa nie chce ruszyc z miejsca poprostu sie nie uruchamia po dwukrotnym kliknieciu klepsydra znika po sekundzie. Probowalem przeinstalowac stery do grafiki,jave,net freamwork 2.0 juz nie mam pojecia co jeszcze moge zrobic oprocz formata .Ma ktos jakis pomysl ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonco Opublikowano 22 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2008 Sorry za post pod postem , naprawde nikt nie wie co moglo sie stac z tym flash menu ? nie chce mi sie wlaczyc odkad ustawilem domyslne ustawienia w biosie i nagle wyskoczyla mi tez stacja dyskietek ktorej nie mam...i program dalej nie odpala sie ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...