Kaczor Opublikowano 9 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2002 mam D 850,abit kt7a,128 ram,cd 50x CTX,Omen 56i,SB 128 PCI,Dream GeForce 2 Ti-mam problem z SB:gdy jeste w windows i ni gram w zadne gry itd. to gdy wlancze byle jaki odtwarzacz mp3 np.winamp to dzwienk trzeszczy,piszczy,scisza sie,i spowalnia a gdy gram w gry jest wszystko O.K O co chodzi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! to co pisze zdarza mi sie też z innymi odtwarzaczami tylko Real Player dziala dobrze choć gdy mp3 ma 66,3 kbs to dzieje sie to samo co np z Winampem aha-wszystko działa dobrze jakieś 2 m-ce od instalacji win 98 SE Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 9 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2002 A probowałeś przeinstalowac sterowniki??? Albo przełuż karte dzwiękową na inne pci. lub przełącz na karte zintegrowaną z płyta główną i zobacz czy Ci sie to pojawia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczor Opublikowano 9 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2002 yyyyyyy wał nie mam zintegrowanej muzy! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3wolf Opublikowano 9 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2002 Formatuj MENDOŁSA i install odpoczatku i najnowsze stery powinno pomoc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boyco Opublikowano 9 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2002 Cytat yyyyyyy wał nie mam zintegrowanej muzy! To zrób pozostale czynnosci zaproponowane przez Questa :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczor Opublikowano 9 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2002 Cytat A probowałeś przeinstalowac sterowniki??? Albo przełuż karte dzwiękową na inne pci. lub przełącz na karte zintegrowaną z płyta główną i zobacz czy Ci sie to pojawia. ale ja nie mam zint. muzy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 9 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2002 j.w Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczor Opublikowano 9 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2002 sorry że sie powtórzyłem w ost poście ale coś żle mi sie forum uruchomiło fucking IE6 ale mam już new stery z Komputerswiata i dalej nic mam tyż zainstalowane Via 1439 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3wolf Opublikowano 9 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2002 UP THE IRONS Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 9 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2002 Zobaczcie jak to dziala ! pojechalismy po kaczorze ze pisac nie umie i tak dalej ! A on sie postaral i wszystko ladnie nam napisal ! :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczor Opublikowano 9 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2002 bo ja kulturalny jeste Bóg tak --------------------------- kościół nie -text z jednogo z murów Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...