K-mil78 Opublikowano 24 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2008 Witam. Zakupiłem dziś kartę muzyczną ASUS XONAR DX i mam mały problem: bardzo cicho gra w porównaniu z integrą i SB Audigy. Wszystkie suwaki w systemie i sterowniku karty są na maxa. Czy to może być wada karty (tego egzemplarza) a może PCX x1 jest jakiś dedykowany do kart muzycznych? Proszę o pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość RBEJ Opublikowano 24 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2008 Bardzo cicho tzn. ile ciszej?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-mil78 Opublikowano 24 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2008 Bardzo cicho tzn. ile ciszej?? Na tyle cicho że na słuchawkach prawie nic nie słychać a na głośnikach jak wezmę na maxa to gra tak jak na innych przy 1/5 mocy. Głośniki to Logitech 5500 + więc przy maxie szyby wyalatują zazwyczaj (żadko słuchałem głośniej niż na 1/2 mocy). Jak wrócę do domu to wcisnę ją w pierwszy slot PCX x1 - tam gdzie miałem SOUNDFX II. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-mil78 Opublikowano 24 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2008 Po wrzuceniu karty do pierwszego slotu PCXx1 wszystko działa jak należy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...