master4life Opublikowano 25 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2008 Jak w temacie który lepszy? czy może dołożyć do D-tek'a? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=YoGi=- Opublikowano 25 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2008 Jak w temacie który lepszy? czy może dołożyć do D-tek'a?cena d-tek`a jest teraz 20,- wyzsza od GT. wiec chyba oczywiste ze dokladac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedras77 Opublikowano 25 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2008 W tej chwili chyba faktycznie lepiej dolozyc do D-Teka, ale wracajac do tematu jesli mial bym wybierac miedzy Hydra a Apogee GT dlugo bym sie nie zastanawial... Na dobra sprawe jeszcze nie widzialem jakiegos sensownego porownania blokow wodnych, od kad shack nie testuje juz, jesli nawet Hydra wypadla by minimalnie wydajniej (w co baaaardzo watpie) to i tak wziol bym GT :) Dlaczego? Bo przynajmniej ladnie wyglada, dla mnie hydra to straszne paskudztwo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeretyK Opublikowano 25 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2008 co do wyglądu to właśnie w mojej opinii Apogee Gt wygląda beznadziejnie, te odstające króćce :/ . Hydra lub Posejdon Wyglądają całkiem nieźle tyle że przydała by sie polerka zapinki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Celin Opublikowano 26 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2008 (edytowane) wszystko rzecz gustu, jak ja zalozylem do swojego GT nowy cooper to w porownaniu do standardowego to niebo a ziemia :D prezencja rewelkazreszta slyszalem ze swiftech na niedlugo wypuscic nastepce GT o.O Edytowane 26 Lipca 2008 przez Celin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafwlkp Opublikowano 26 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2008 wszystko rzecz gustu, jak ja zalozylem do swojego GT nowy cooper to w porownaniu do standardowego to niebo a ziemia :D prezencja rewelkazreszta slyszalem ze swiftech na niedlugo wypuscic nastepce GT o.O Celin Ty masz na myśli GTX a my GT. A nowy Swiftech będzie nosił nazwę GTZ i oto jego foto: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=YoGi=- Opublikowano 27 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2008 (edytowane) Celin Ty masz na myśli GTX a my GT. A nowy Swiftech będzie nosił nazwę GTZ i oto jego foto:a wiadomo kiedy sie pojawi? bo mi sie podoba :D aj no zapomnialo mi sie :D hehe bo taki ladny :D Edytowane 27 Lipca 2008 przez -=YoGi=- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafwlkp Opublikowano 27 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2008 -=YoGi=- nie cytujemy obrazków. Premiera w PL pewnie pod koniec tego roku dopiero... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Celin Opublikowano 29 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2008 racja o GTX pisalem :) ot taka mała wtopa, co zas sie tyczy GTZ mi osobiscie sie nie podoba :D ale ciekawe jak bedzie z jego efektywnoscią Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
master4life Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Witam, a jak się ma d-tek v1 do appogee gt i hydry? Pozdrawiam, m4l. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Dobrze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
master4life Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Wielkie dzięki za tak szybką odpowiedź ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...