elo123elo123 Opublikowano 25 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2008 Prosze o pomoc w wybraniu elementów mojego wc! Ma ono słóżyć do chłodzenia 2 kart hd4870 i ewentualnie chipsetu x48 A więc bloczki na karty: MNP Prison Pro V2 Swiftech MCW60-R czy może coś innego Na chipset szczerze niemam pojęcia;p co by tam zamoontować i żeby sie zmieściło na cpu mam mungena Chłodnica co powiecie o tej Black Water Ultimate 122 rev. 3.0 ? Pompka może ta Laing DDC 12V 1T ? + jakieś węże I co wy na to powiedzcie i dodajcie zmiany od siebie (jeśli są potrzebne;p) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
valdi200 Opublikowano 25 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2008 Po 1 ile masz kasy na to? Po 2 jak składać wc to na proca tez bloczek. Pompka dobra, chlodnica lepiej bwa 3x120 albo Thermochilla Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elo123elo123 Opublikowano 25 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2008 (edytowane) Mój budrzet to ok 850zł moge zrezygnować z bloczka na chip set bo na mojej dfi jest dość dobre Edytowane 25 Lipca 2008 przez elo123elo123 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
valdi200 Opublikowano 25 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2008 Chłodnica BWA 123 149 CPU Apogee GT 138 Swiftech MCW60-R x2 300 Laing -219 na x48 MCW30 uzywke dostaniesz za ok 80-90 i reszta na weze zlaczki i jakiz rez Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 25 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2008 d-tek zamiast swifa teraz cena fajna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elo123elo123 Opublikowano 25 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2008 No faktycznie teraz d-tek stoji 20zł taniej niż swiftech. A czy rez jest konieczny? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
valdi200 Opublikowano 26 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2008 Napełnianie układu z rezerwuarem jest banalnie proste:) Wiec chyba warto wydac te kilkadziesiat zlotych wiecej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elo123elo123 Opublikowano 26 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2008 http://www.aqua-computer-systeme.de/shop-index.htm co otym myśliće ponieważ jestem dobiero w faźe kupowania kart czy warto to kupić?? i jaki będzie zysk temperatury?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregor666 Opublikowano 26 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2008 słóżyćsłużyć budrzetbudżet stojistoi moge zrezygnować z bloczka na chip set bo na mojej dfi jest dość dobremogę zrezygnować z bloczka na chipset bo na mojej DFI chłodzenie jest dość dobre BYKOM STOP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
valdi200 Opublikowano 26 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2008 Pytanie do autora tematu: ile wątków przeczytałeś zanim napisałeś temat? ile galerii obejrzałeś? Przejrzałeś oferty polskich sklepów z częściami do WC? cooling.pl mcs.pc.pl pc tunning angela etc ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elo123elo123 Opublikowano 26 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2008 Widziałem sporo tematów i obejrzałem oferty cooling i pctuning Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
valdi200 Opublikowano 26 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2008 Wiec zapewne wiesz co ludzie kupuja i co jest wydajne. Jesli zamierzasz miec te karty dluzej niz powiedzmy rok to opłaca sie <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> fullcovery. Temp spadna ok 20*C (tak bylo u mnie) I nie musisz sie martwic o chlodzenie pamieci i innych grzejących sie elementów na kartach.Tylko ze do crossfire lepsze bedą bloczki EK ponieważ mają wyjścia na złaczki z dwóch stron. ->mniej kombinowania z układem eży w układzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...