Crazy_Ivan Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2003 (...)Robisz to oczywiscie bedac zdrowym na ciele i umysle :) (...)Raczej nie :( (zwłaszcza umysle). Reed ma rację btw. już raz to poruszyłem w innym topiku i zostałem zbluzgany widać niektórym to nie przeszkadza/ nie widzą w tym nic złego - ale są ślepi :roll: . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galago De Codi Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Dokładnie, ale wytłumacz to durnemu producentowi. Pamietaj że to jest strata... choć potencjalna przy 100000 sztukach wyprodukowanych, ale zawsze. Co gorsza wszystkie oemowe grafiki, zwłaszcza oststnio modne klony radeonów, mają takie problemy, moja czasem tez ma takie skoki, ale to z powodu za dużego obciażenia pamięci karty i p prostu one nie wyrzymuja, bo to jakies gówinko... ale i tak przeciez nie gram ciągle w unreala, więc sobie wolałem parę złotych na fajną roslinke do akwarium odłozyc ;) ps... pytanie z innej beczki ktos wie jak się konopie indyjską uprawia w akwarium ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeti 666 Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2003 No to teraz wyszło dlaczego dajesz takie głupie rady. A tak wogóle to musisz podlewać ją ....................... i dużo nasłoneczniać min. 12h. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...