Gość drapi13 Opublikowano 27 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2008 Koledzy mam wielki dylemat jechałem sobie kupić monitor miał to być lg w2252tq ale oglądam monitory i strasznie spodobała mi się jakość obrazu HP w2207h i nie kupiłem nic przyjechałem do domciu i obejrzałem na necie parametry monitora i zmartwiły mnie 2 rzeczy 1 monitor ma wejście HDMI i d-sub a karty graficzne przeważnie mają wejścia gorsze d-sub i dvi więc to jest problem . Drugi problem to że monitor ma czas reakcji 5 ms to chyba dużo i monitor pewnie będzie smużył w gierkach a przede wszystkim ten monitor ma być do gier proszę o opinie i poradę w tej sprawie!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaQs Opublikowano 27 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2008 (edytowane) Po pierwsze to masz juz temat o W2207h wiec mogles zadac tam pytanie. Po drugie, co z tego, ze ma HDMI? Stosujesz przejsciowke HDMI->DVI-D albo kabel HDMI->DVI-D i po zawodach. Po trzecie, w tamtym temacie pewnie masz informacje co do tego czy matryca rzeczywiscie smuzy wiec tam odsylam. Po za tym jak juz jestesmy przy W2252TQ to tutaj smuzenie jest minimalne - ja jeszcze nawet tego nie odczulem. Moze w CSa nie gram, ale w WoWie nie zauwazylem zeby mi cokolwiek smuzylo. Edytowane 27 Lipca 2008 przez JaQs Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...