Picas Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Witam. Co sądzicie na temat kupna w/w karty. Wg artykułu na http://frazpc.pl jest to dobra karta i daje się kręcić, jakość obrazu też wynika z tego że jest dobra wbrew temo jakie krążą opinie o firmia PowerColor. Ale może ktoś kto ma tą kartę może mi podpowiedzieć jak jest naprawdę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roth Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Jakos nie widze takiego artykulu:( (chyba ze chodzi ci o wersje 64 mb) A karta chodzi dobrze.Obraz wg mnie bardzo dobry, kreci sie srednio jak w opisie. Pamieci to hynix 4 ns. Zobaczymy czy bedzie cos lepiej z pamieciami jak dostane radiatorki. A moj wynik to cos kolo 10300 w 2001SE Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Picas Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Jakos nie widze takiego artykulu:( (chyba ze chodzi ci o wersje 64 mb) A karta chodzi dobrze.Obraz wg mnie bardzo dobry, kreci sie srednio jak w opisie. Pamieci to hynix 4 ns. Zobaczymy czy bedzie cos lepiej z pamieciami jak dostane radiatorki. A moj wynik to cos kolo 10300 w 2001SE Wg specyfikacji karty w wersji 128MB a 64MB nie zauważyłem różnic oprócz rozmiaru pamięci. Wnioskuję że jakość karty powinna być taka sama. Twoja odpowiedz jest pocieszająca bo dziś już zamówiłem tą kartę i chciałem się upewnić że jest to dobry wybór. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...