DELLSTUDIO Opublikowano 30 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2008 Witam, Jestem szczesliwym posiadaczem Dell Studio 15 model 1535, i wszystko bylo by OK gdyby nie jeden maly mankament, otoz po przeinstalowaniu badziewskiego windowsa jakiego daje producent, nie dziala jeden dosc istotny dla mnie przycisk - mianowicie chodzi o jeden z dotykowych przyciskow 'media control buttons' a dokladniej 'eject button' do wyciagania CD/DVD. Wczesniej wszystko smigalo jak nalezy, obecny system to Vista Ultimate x32 bit, szukalem w necie jakichs sterownikow do klawiatury, ewentualnie do stacji dyskow, bo nic takiego producent nie zalaczyl, ale niestety nie znalazlem nic :( nie wiem jak to ugrysc nawet bo wszystkie inne przyciski dzialaja procz tego jednego :( Robilem takze testy diagnostyczne sprzetu i wszystkie sa OK, podczas testu w biosie przycisk ten dziala, ale podczas pracy na Windowsie - niestety nie :( Co mam zrobic zeby ten przycisk dzialal ?? Jest to kwestia sterownika ?? Prosze o jaka kolwiek porade lub ewentualne rozwiazania tego problemu z gory dziekuje i pozdrawiam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeit6 Opublikowano 11 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2008 Ja mam tez problem z tymi przyciskami mi mianowicie po wlaczeniu komputer swieci sie ten przycis ,,ejct buttons" i w momecje gdy zgasnie kompyter sie zawiesz i gdzi przycisne po tym jka sie odetnie to znow sie zawiesza i musze plytki wyjmowac przy pomocy,, moj komputer i wysun" Mam zamiar wgrac inna Viste bo moim zdaniem jest to wina Visty, testowalem ten guzik na linuxie bylo wszystko dobrze. Ten Bład wystopil po ponownym zainstalowaniu Visty. Gdy mialem org. Viste tz wgrana przez Microsoft było wszystko ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...