Skocz do zawartości
DELLSTUDIO

Dell Studio 1535

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Jestem szczesliwym posiadaczem Dell Studio 15 model 1535, i wszystko bylo by OK gdyby nie jeden maly mankament, otoz po przeinstalowaniu badziewskiego windowsa jakiego daje producent, nie dziala jeden dosc istotny dla mnie przycisk - mianowicie chodzi o jeden z dotykowych przyciskow 'media control buttons' a dokladniej 'eject button' do wyciagania CD/DVD. Wczesniej wszystko smigalo jak nalezy, obecny system to Vista Ultimate x32 bit, szukalem w necie jakichs sterownikow do klawiatury, ewentualnie do stacji dyskow, bo nic takiego producent nie zalaczyl, ale niestety nie znalazlem nic :( nie wiem jak to ugrysc nawet bo wszystkie inne przyciski dzialaja procz tego jednego :(

Robilem takze testy diagnostyczne sprzetu i wszystkie sa OK, podczas testu w biosie przycisk ten dziala, ale podczas pracy na Windowsie - niestety nie :(

Co mam zrobic zeby ten przycisk dzialal ??

Jest to kwestia sterownika ??

Prosze o jaka kolwiek porade lub ewentualne rozwiazania tego problemu

z gory dziekuje i pozdrawiam :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam tez problem z tymi przyciskami mi mianowicie po wlaczeniu komputer swieci sie ten przycis ,,ejct buttons" i w momecje gdy zgasnie kompyter sie zawiesz i gdzi przycisne po tym jka sie odetnie to znow sie zawiesza i musze plytki wyjmowac przy pomocy,, moj komputer i wysun"

Mam zamiar wgrac inna Viste bo moim zdaniem jest to wina Visty, testowalem ten guzik na linuxie bylo wszystko dobrze. Ten Bład wystopil po ponownym zainstalowaniu Visty. Gdy mialem org. Viste tz wgrana przez Microsoft było wszystko ok.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi