gonisukinabosaka Opublikowano 31 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2008 Witam.!Mam mały problem...moja płyta główna obsługuje dwa typy pamięci - DDR i DDR2...Więc tutaj mam pytanie...Czy można używać jednocześnie kość pamięci DDR i kość pamięci DDR2.?Bo zakupiłem DDR mam 2razy po 512 MB i DDR2 1GB...Proszę o szybką odp.Pozdrawiam.! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 31 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2008 A jaka to płyta? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonisukinabosaka Opublikowano 31 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2008 (edytowane) ASRock 775Twins-HDTV v2.0 to jest jej nazwa Edytowane 31 Lipca 2008 przez gonisukinabosaka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 31 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2008 (edytowane) Supports DDRII667 (DDRII x 2 DIMMs) with max. capacity up to 4GB / DDR400 (DDR x 2 DIMMs) with max. capacity up to 4GB (DDRII and DDR are supported separately)Co ni mniej ni więcej oznacza, ze albo jedno albo drugie. Edytowane 31 Lipca 2008 przez stivo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonisukinabosaka Opublikowano 31 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2008 aha to szkoda:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...