ziomss Opublikowano 31 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2008 Witam was jestem na tym forum nowy i zadaje takie pytanie : Mam w komputerze czteroletni dysk Western Digital 80 gigabajtów Sprawdzając go ostatnio w programie HDDhealth v3.3 Beta Wyswietliło się 0 Health. Co się z tym zerem wiąże ??? Czy dysk będzie mógł pracować jeszcze ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
q8ic Opublikowano 31 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2008 Wklej screena ze smart'em. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomss Opublikowano 31 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2008 Tu Jest Link Ze Smartem Pierwszej pozycji zabrakło ale pisze tam Raw Read Error Rate Value = 200 Treshold = 51 Worst = 200 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
q8ic Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Nie widzę tu nic ciekawego. U mnie wartości są podobne - WD800JB i pokazuje 100% Pewnie program się myli. Więcej o smarcie w przyklejonym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomss Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Aha no może, a jest jeszcze jakiś program pokazujący takie wartości ???? Wersja Tego HDD Health to jest 3.3 Beta więc to naturalne w Becie że może coś być nie tak! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
q8ic Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Everest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...