Skocz do zawartości
seba84_2005

Wc By Seba84_2005

Rekomendowane odpowiedzi

EK rez 250 holder made in Poland :wink:

"goła" tuba moim zdaniem lepiej wygląda niż zaciskana przez oryginalne mocowanie.

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Jakby ktoś potrzebował mam 2 holdery czarne z zapinkami na sell :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Brzydkie.

Turuś zazdrośniku :lol2:

Rez jest po prostu wcisniety, czy on nie wyleci???

Nie wyleci :wink: nie widać tego na foto mocowania ale dodatkowo przyklejone są gumki w kształcie kwadratu dla zabezpieczenie przed wypadaniem. Zaciska na tyle mocno, że już od rana siedzi i nie wypadł :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Brzydkie.

:lol2:

widac brak ci poczucia estetyki. Cos co jest dopieszczone i dopracowane nie moze byc brzydkie. Moze ci sie nie podobac bo masz swoje gusteczka, ale walenie tekstem ze jest brzydkie ... ukazuje albo brak jakiegokolwiek poczucia estetyki, albo zazdrosc/zlosliwosc autora posta.

Ja nie lubie WC nie przemawia to do mnie wogole. Ale mimo to umiem dostrzec kunszt wykonania i starannosc, oraz efekt koncowy, ktory z perspektywy WC jest bardzo pozytywny (porownaj sobie chocby z wieloma innymi WC - gosci ktorzy dopiero zaczynaja, albo niemaja pojecia jak porozmieszczac przewody etc. )

Jeszcze inaczej - to tak jakbys popatrzyl na linie prosta, i powiedzial ze jest krzywa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Turuś zazdrośniku :lol2:

Nie wyleci :wink: nie widać tego na foto mocowania ale dodatkowo przyklejone są gumki w kształcie kwadratu dla zabezpieczenie przed wypadaniem. Zaciska na tyle mocno, że już od rana siedzi i nie wypadł :wink:

hehe :)

:lol2:

widac brak ci poczucia estetyki. Cos co jest dopieszczone i dopracowane nie moze byc brzydkie. Moze ci sie nie podobac bo masz swoje gusteczka, ale walenie tekstem ze jest brzydkie ... ukazuje albo brak jakiegokolwiek poczucia estetyki, albo zazdrosc/zlosliwosc autora posta.

Ja nie lubie WC nie przemawia to do mnie wogole. Ale mimo to umiem dostrzec kunszt wykonania i starannosc, oraz efekt koncowy, ktory z perspektywy WC jest bardzo pozytywny (porownaj sobie chocby z wieloma innymi WC - gosci ktorzy dopiero zaczynaja, albo niemaja pojecia jak porozmieszczac przewody etc. )

Jeszcze inaczej - to tak jakbys popatrzyl na linie prosta, i powiedzial ze jest krzywa.

Stary wyluzuj... to była metafora :) Tak się rozpisałeś jak bym obraził kogoś mame lub coś jeszcze gorszego...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Stary wyluzuj... to była metafora :) Tak się rozpisałeś jak bym obraził kogoś mame lub coś jeszcze gorszego...

Jestem wyluzowany , looknij na avatar :P dobre z ta metafora :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Folia troche na F&F, ale kocham te filmy, wiec mi sie podoba :D

Seba nawiazal do ostatniej czesci wiec jest git ... to taki nasz polski Dominic Toretto :D

Dołączona grafika

Edytowane przez Malik

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To że jestem pod wpływem % bo dziś święto mojego miasta było... a może nadal jest i dziewczyna mi wyrywa klawe z rąk... dam rad odpisać Malik ta fotka FTW! Ha ha tyle że jestem przystojniejszy od aktora szyb&wściek... :lol2:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi