-=YoGi=- Opublikowano 21 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2009 I kurna się wydało :D tak dokładnie to PSPXI, a co do kolorku to będzie surprise :wink:Suprajs to będzie jak to nie będzie czerwony :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Precello Opublikowano 21 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2009 Też używalem PSPXI. Teraz używam X2. Ogólnie dobry i łatwy w obsłudze program :P To czekamy na kolorek :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oliwer21 Opublikowano 22 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2009 Po komiksach można wywnioskować że kolor skóry Vin Diesel'a :wink: Tej z pod pachy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 3 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2009 Nie nie, bedzie cos innego ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba84_2005 Opublikowano 8 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2009 Po komiksach można wywnioskować że kolor skóry Vin Diesel'a :wink: Tej z pod pachy... Przymiarki :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czolo7 Opublikowano 8 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2009 A to jakies dwa obiegi beda? :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys-Tech Opublikowano 8 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2009 No zapowiada się bardzo ciekawie czekam na więcej fotek :] Kolejny dual loop się kroi widzę :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba84_2005 Opublikowano 8 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2009 NIe będzie duala tylko tak będzie wyglądał kolorek, ale któż to wie może, może :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D0BR0 Opublikowano 8 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2009 Różne wężę, czemu nie :) Ładnie wyszedł ten UV. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 8 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2009 spoko orange jestem za :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D0BR0 Opublikowano 9 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2009 Jakoś to moda na te sprężyny czy jak? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panzar Opublikowano 9 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2009 moda czy nie, ponoć poprawiają kształt węża przy ostrych łukach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D0BR0 Opublikowano 9 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2009 No to fakt. Ale niektóre nawet ładnie wyglądają. Tutaj dość disco, ale pod UV jest dobrze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panzar Opublikowano 9 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2009 dla mnie się podoba taka spiralka na czarnym wężu ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacool Opublikowano 9 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2009 (edytowane) Przymiarki :wink:Kolory się nie gryzą. nawet ładnie to się komponuje. obaczym dalej. Edytowane 9 Lipca 2009 przez jacekcz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 9 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2009 taki czarny wonż z czerwoną skórką ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 14 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2009 Dostanie sebus bloki to pokaze all :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba84_2005 Opublikowano 15 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2009 Holderki na kable :wink: Były białe.... Szpraj załatwił sprawę ;) Dodam, że kupione u nas w kraju ( za detektywa pracował Plastuś i w końcu wykopał ) za grosze i nie trzeba ściągać od MM :E Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 16 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2009 Tme.pl? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba84_2005 Opublikowano 16 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2009 Plastek.net :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys-Tech Opublikowano 16 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2009 (edytowane) To ja wykopałem a nie Plastek masz słabe info Seba :P On dostał gotowca z linkiem już ^^ Są różne rozmiary ale niestety nie ma czarnych ani metalowych a szkoda. Link dla zainteresowanych: Obejmy/Holderki Podane wyżej TME Link do innego sklepu Tutaj są czarne ale nie wiem czy można kupić detalicznie :P Kolejne czarne Edytowane 16 Lipca 2009 przez Borys-Tech Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba84_2005 Opublikowano 16 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2009 (edytowane) Borys-Tech czyli Plastuś leci w ciula jak Rutkowski :lol2: Tym czasem dotarł do mnie gift od Malika :D Wielkie dzięki Luki !!! Nie obyło się bez moda w nakładce plexi, wywierciłem otworek 3mm na diodę. Edytowane 16 Lipca 2009 przez seba84_2005 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys-Tech Opublikowano 16 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2009 (edytowane) Seba czyżby się zanosiło że Malik porzucił secik BP na rzecz EK?? Teraz twoje mobo będzie się zlewało chyba że masz jakiś ciekawy plan aby temu zapobiec?? Btw. Seba wysłałem pytanie na PW. Edytowane 16 Lipca 2009 przez Borys-Tech Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba84_2005 Opublikowano 16 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2009 Właśnie celuję tak żeby było dosyć ciemno w budzie tylko oświetlenie UV na to wygląda że Malik zrezygnował z BP grom go wie co jeszcze się u niego może zmienić :wink: P.S. odpisałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 16 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2009 Seba czyżby się zanosiło że Malik porzucił secik BP na rzecz EK?? Teraz twoje mobo będzie się zlewało chyba że masz jakiś ciekawy plan aby temu zapobiec?? Btw. Seba wysłałem pytanie na PW. U mnie bedzie full EK :) A secik BP trafil w bardzo dobre rece... bedzie piekny projekt ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregor666 Opublikowano 16 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2009 (edytowane) Qrna a mi nikt prezentów nie chce przysyłać, nawet Mikołaj :cry: Edytowane 16 Lipca 2009 przez gregor666 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba84_2005 Opublikowano 17 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2009 (edytowane) Dzisiaj coś tam poskładałem :wink: jeszcze brakuje kilku klocków Edytowane 17 Lipca 2009 przez seba84_2005 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kruchy Opublikowano 17 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2009 Fajne ułożenie węży i te sprężynki na nich dają moim zdaniem lepszy efekt niż jakby był pomarańczowy płyn bez nich ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
*Snow* Opublikowano 17 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2009 Potwierdzam ;) fajny efekt i bardzo fajne ulozenie węży ;). Sebuś co z nitami ? :( trace nadzieje... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=YoGi=- Opublikowano 17 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2009 A mnie sie jakos te sznurki nie podobaja... ogolnie mi sie nie podobaja, no ale wazne zeby sie podobaly Sebie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...