forest kila zbila Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Helou Sprawa ma sie tak pod nero nagrywara potwierdza wypalenie ale... nie wypala i trwa to chwilke na oko zdazy ledwo bufor napelnic wyskakuje ze juz skonczyla sukcesfull hw: celerak 400 128ramu mobo na bxie cdrw philips 2x ;-) scsi kontroler obecny i zainstalowany sw: win98se & nero jakies nowe Pozdro 8-) i czekam az mi ktos cos podpowie stoje jak gupi - jak i nagrywara ;-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
weronica Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Wywal nero i zainstaluj raz jeszcze najnowsza wersje a jak to nie pomoze to nie wiem... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Wywal nero i zainstaluj raz jeszcze najnowsza wersje a jak to nie pomoze to nie wiem... Kurde, zmień se kolor czcionki w podpisie bo mi oczy wyj..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lumperator Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Kurde, zmień se kolor czcionki w podpisie bo mi oczy wyj..... Wszytkie kobiety są takie same ^_^ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...