Jordi23 Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Chodzi o pamieci Kingstona HyperX mam zamiar takowe kupic 2 sztuki po 256MB i mam dylemat . Chce zeby te pamieci chodzily na szynie 200Mhz zeby puscic procka synchronicznie z pamieciami , roznica w cenie jest niestety duza HyperX pc333 kosztuje 235zl Pc370 - 274zl a PC400 juz 427zl , wszystkie pamieci sa oryginalnie na cl2 i mam pytanie czy jak kupie te PC333 to czy pujda na 400 z cl2 , a moze te pc370 by poszly bo jak widzicie roznica miedzy nimi do tych oryginalnych pc400 jest ponad 100zl na sztuce moze ktos takowe posiada ???pozdrw Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Eee tam ja bym sobie na Twoim miejscu wziął 2x 256mb Geila PC3200 za 247zł każda kość i masz 100% pewności że pójdą na 400mhz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jordi23 Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 oooo ciekawa alternatywa gdzie je kupic ??? i czy beda dzialaly na cl2 ????? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 na cl2 to tylko GeIL ale nie Value o których wspomina Interloper => www.sirius.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DoubleG Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Ja też mam zamiar kupić pamięci ze stajni Kingston HyperX. A wybiore model 370 poniewarz brakuje mu 30Mhz co jest jakieś 8% ponad jego wydajność a zazwyczj z pamięci tej marki można wycisnąć :D 10%:D a nawet timingi obniżyć. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jordi23 Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 wlasnie sie dowiedzialem (znajomy w komputroniku) ze kingstony hyperX PC-370 nie sa wogole dostepne w centrali kingstona na europe :( cyt: " na razie nie są dostęne w europejskiej centrali Kingstona w Londynie" zo za bol bo wlasnie te chcialem kupic a mzoe ktos ma hyperX ale 333 jak sie kreca???? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jordi23 Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 kurcze czy powie mi ktos w koncu czy Kingstony HyperX PC-333 poleca na 400Mhz (wiem ze maja 6 ns) a na 333 chodza w najszybszych mozliwych ustawieniach WIE KTOS???? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MF Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Ja mam 370 i 400Mhz z palcem w d... :) osiągaja na 5-3-2-2 przy napieciu 2,7V Prime95 przy ustawieniach jak w podpisie( niestety mój Asus ma cos spieprzone fabrycznie zobsługa 200Mhz synchronicznie taki mi się egzemplarz trafił i nie tylko mi :() przeszedł 850 testów. A tak na marginesie wogóle was nie kumam przecierz HyperX sa w sklepie Tweaka. Wczoraj qmpel dostał dwie , teraz sprawdzałem i jest pełen stan magazynowy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChomiK Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2003 hmm - a Twinmosy DDR400 ??? cena okolo 195 pln zdaje sie .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jordi23 Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2003 no ja moge kupic tylko w komputroniku (mam tam bardzo dobre ceny :) ) a niestety w KT ich nie ma ale to nic poczekam sobie pozdrw Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...