Mazzi Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Zastanawiam sie nad zakupem ktoregos z lapkow w cenie do 1.5kPLN. Wybieram miedzy 5620 / N200 / R61 Parametry maja podobne, poziom badziewnosci rowniez - zastanawia mnie ktory bedzie pracowal najdluzej na baterii. W dodatku na - Acerka jest mala dostepnosc na Alledrogo bateryjek do niego, a juz o takich z podwyzszona pojemnoscia to nie wspominam. Czy ktos z uzytkownikow tego Acerka moze poopowiadac jak wyglada praca na tym lapku bez podpinania kabla zasilajacego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rendolf Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Powiem Ci ze wczoraj zakupilem 5720ZG i bateria starcza mi na 3 godziny siedzenia w necie bez kabla ^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurczak80 Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2008 W tym 5620 wytrzyma max 3 godzinki najniższa jasność matrycy i profil energooszczędny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGI Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Powiem Ci ze wczoraj zakupilem 5720ZG i bateria starcza mi na 3 godziny siedzenia w necie bez kabla ^^Trochę dziwne rzeczy piszesz - bawiłem się ostatnio identycznym lapkiem i wytrzymał mi max 2 godziny przy korzystaniu z neta po wifi :) Trzy godzinki są realne ale raczej na wordzie i bez wifi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rendolf Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Sprzet nowy :) od 48godzin go posiadam :D ledwo naladowalem a chcialem sprawdzic ile potrzyma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...