dymy Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 ..tak jak w topicu. bede wdzieczny za linki z porownaniami bo przymierzam sie do kupna i nie wiem co wybrac.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sh4d0W Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 www.google.com.pl computer scaner+review Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymy Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2003 www.google.com.pl computer scaner+review..no dzieki :wink: . ale jak ktos mialby jakies sugestie to mile widziane :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2003 najprosciej przegladnij CHIPLab http://chiplab.chip.pl/ - ale zlej te ich kosmiczne tabeli :P tylko jak juz bedziesz np na skanery POWER to klikaj konkretny model i przegladaj sobie parametry techniczne a zwlaszcza wyniki testow (masz podane dokladne predkosci skanowania w roznych rozdzielczosciach, pomiary jakosci itp) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2003 ja ci polecam hp 4400c albo jego nowszą odmianę. skaner szybki, o wiele cichszy od mojego 3200c . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2003 ja ci polecam hp 4400c albo jego nowszą odmianę. skaner szybki, o wiele cichszy od mojego 3200c . dokladnie nie ma to jak hp4400c - polecam 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymy Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 ..tak sobie oblookalem ta tabelke chipa i zdaje mnie sie ze sobie sprawie Microtek Scanmaker 5600 ..wiem ze sporo osob poddaje krytyce testy chipa wiec jeszcze raz spytam: co sadzicie o tym skanerze? dobry wybor? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...