-=YoGi=- Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Z racji tego, ze juz nie moge dostac BW Advanced 123 musze poszukac czegos innego. BWA pasowala mi najlepiej, poniewaz jest tania i wydajniejsza od ultimate z racji rzadkich finow a co za tym idzie wentylki spokojnie pracowaly by na niskich obrotach. no i tu pytanie, brac BW Ultimate 123 czy moze Black ICE GT Stealth 360 xFlow? mial ktos taka chlodnice? da sie pracowac na wolnoobrotowych wiatrakach? wydajniejsza czy gorsza od BWU? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Ultimate Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedras77 Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2008 kiedys ktos tam z allegro proponowal mi starego coolteka maxi stream tripple (odnowionego delikatnie) w cenie kolo 90pln + wysylka to by byla najlepsza opcja :) Jak znajde jakies namiary na niego to dam znac na PW Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=YoGi=- Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2008 kiedys ktos tam z allegro proponowal mi starego coolteka maxi stream tripple (odnowionego delikatnie) w cenie kolo 90pln + wysylka to by byla najlepsza opcja :) Jak znajde jakies namiary na niego to dam znac na PW bardziej jestem chyba za nowa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedras77 Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2008 takiej nowej juz nie kupisz od dluzszego czasu... a malo ktora moze z nia konkurowac (poza TC i Feserem) W takim razie bierz Ultimate i po sprawie, chyba ze dolozysz do TC PA120.3 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=YoGi=- Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2008 takiej nowej juz nie kupisz od dluzszego czasu... a malo ktora moze z nia konkurowac (poza TC i Feserem) W takim razie bierz Ultimate i po sprawie, chyba ze dolozysz do TC PA120.3 :) i tak juz dokladam do ultimate... jakos nie stac mnie wylozyc 2x BWAdvanced, zwlaszcza ze obmyslone WC przekroczylo dopuszczalna kwote 2-krotnie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedras77 Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Tak wlasnie bywa z WC.... Moje przekroczylo moze ze 10 razy szacowany koszt poczatkowy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonek_3 Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Witam Podepnę się pod temat, żeby nie zakładać nowego. Mam problem z wyborem chłodnicy do wolnoobrotowych wentylatorów. Lepiej <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> Black Water Advanced 122 rev. 3.0 czy Black Ice GT Stealth LITE 240? Nie chcę chłodnicy 3x120 bo mi się nie zmieści do kompa a chłodzić będzie raczej chłodny sprzęt. Czy może już lepiej dołożyć do Thermochill PA120.2 Double Radiator? I jaka będzie różnica temperatur pomiędzy nimi? Bo jeżeli 1-2stopnie to wolę dołożyć do bloku :) Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2008 bierz TC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...