Yonash25 Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Witam. Mam do Was ogromna prośbę - googluje już 2 godziny i nic. Siostra ma płytę Asrock p4i65g (865g ich5) i kupiła dysk SATA. Mam jej dzis zaintsalować Xp`ka. Oczywiście potrzeba sterowników do SATA na dyskietkę, które podczas instalacji windowsa nalezy dodać (F6). I tu moja prośba - szukałem ale poprostu nie daje rady - mógł by mi ktos z Was podac link do sterowników które mam wsadzic na dyskietkę? Będę bardzo wdzięczny. Pozdrawiam. P.S. Naprawdę googlowałem 2 godziny....... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Skad wiesz, ze potrzeba? Skoro producent nie udostepnia takich sterownikow to znaczy, ze nie sa potrzebne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jankes Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2008 a jaki dokładnie XP? z SP1, 2, 3? bo np. XPek z SP2 już ich nie potrzebuje podczas instalacji systemu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_cin Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2008 zalezy od kontrolera ew. trybu ustawionego w biosie - zeby sie nie czepial ustawiasz cos w stylu "legacy ide" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...