QbaS Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Mial je ktos (chodzi mi dokladnie o big tower-a) jakie maja zasilacze i jak sie maja jakoscia do codegena i/lub Foxcon-a?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QbaS Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2003 to jak z ta obudowa?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Działo Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Jam Mam JNC i stwierdzam jedno to @^%%@$%#%!!!!! Wyposarzone są one we wspaniałe zasilacze, które tylko z nazwy mają 350W czy 300W. Po zakupie nowej katy mój zasilacz wypluwa niepyzyjemne zapachy - chłopaki piszą na zasilaczu 350W a tak na prawde to 270 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Mam i hmmmmmm... Moze nie tak tragicznie jak przedmowca, ale tez niezbyt dobrze je oceniam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziura Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2003 taka bude kupilem w '98 roku i jest to jnc. nie byla to moze zadna rewelacja ale wowczas jedna z ladniejszych ;) niestety miala pare wad - zasilacz umieszczony pionowo, byla dosyc krotka wiec aby odkrecic naped 5.25 trzeba bylo albo niezle sie nagimnastykowac albo zdemontowac plyte glowna. zasilka to jakas niefirmowka 235W. jak dla mnie byla calkiem spoko - nadal wyglada calkiem calkiem ;> na pewno najslabsza jej czescia jest zasilacz - od razu warto zmienic bo na pewno za ta cene nie wkladaja tam nic wyjatkowego. jesli blaszek nie zmienili przez te lata to powinna byc calkiem sztywna (ale lepiej sie upewnij przed kupnem - moze zmienili na ciensze?) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2003 mialem i to shit rzy moim konfigu zdechl zasilacz 300W no lepiej niz w kodegenie ciagnal kolo roku i wczesniej d900 jakis czas blacha jest miekka w poprzek usztywnienie zasilka w pionie w sumie troche koszmarek.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...