Stalker9410 Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Witam ! Otóż posiadam X2 4000+.. Oczywiście wszystko fajnie , podkręciłem go do 2,6 GhZ - zrobiłem testy i jest ok . Następnie podkręciłem do 2,8 GhZ - włączam kompa i nie mam neta - pokazuje mi się ten trójkąt z tym żółtym znaczkiem (wiecie oco chodzi) w trayu - no to postanowiłem zrobić testy i na 2,8 również jest dobrze. Pytanie czemu nie mam internetu ? Czy coś obciążam ? Procesor X2 4000+ Gigabyte GA-M56S-S3 Amacrox 400W Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benq2006 Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Nigdy nie podkręcałem X2 ale najprawdopodobniej podnosi ci się napięcie na PCI. Poszukaj takiej opcji w biosie i po prostu ją zmniejsz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iamthekacper Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Może nie napięcie jak szyna :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sopel Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2008 (edytowane) Może nie napięcie jak szyna :) Dokładnie może HT jest za wysokie lub daj troche V na chipset Pierwsze słysze żeby napięcie się podnosiło (samo) :blink: Edytowane 10 Sierpnia 2008 przez Sopel Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stalker9410 Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2008 HT jest na 3x napiecie na chipset dodane ale bez rezultatu.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...