Jackassek Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Czy wie ktoś może ile(mniej więcej) watt pobiera taki wentylator na maksymalnych obrotach?? proszę o szybką odpowiedz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
q8ic Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Pomnóż amperaż przez napięcie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mensir67pl Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Czy wie ktoś może ile(mniej więcej) watt pobiera taki wentylator na maksymalnych obrotach?? proszę o szybką odpowiedz taki znaczy się 12 cm ,mniejszy >? do 2 amperów .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2008 (edytowane) do 2 amperów ....To chyba jakiś potwór przemysłowy. Najmocniejszą delte 12cm którą widziałem to chyba miała lekko ponad 2A. A to już był kiler taki, że byś palce stracił a wysiedzieć przy tym ciężko. Edytowane 10 Sierpnia 2008 przez hary Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackassek Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2008 ile watt ma mniej więcej taki wentylator...nie ile prądu pobiera wedlóg obliczen 2a razy 12v to 24 watty-niemożliwe ze az tyle... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mensir67pl Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2008 To chyba jakiś potwór przemysłowy. Najmocniejszą delte 12cm którą widziałem to chyba miała lekko ponad 2A. A to już był kiler taki, że byś palce stracił a wysiedzieć przy tym ciężko. w tej chwil mam 12 cm 12v/1,6 A (rozkręcać się do 3200) obrotów a co hałasu robi przytym :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2008 ile watt ma mniej więcej taki wentylator...nie ile prądu pobiera wedlóg obliczen 2a razy 12v to 24 watty-niemożliwe ze az tyle... To, że Tobie się wydaje, że to niemożliwe, nie znaczy, że jest niemożliwe. w tej chwil mam 12 cm 12v/1,6 A (rozkręcać się do 3200) obrotów a co hałasu robi przytym :lol2:No ale Acutake? Bo twórca tematu pytał się o Acutake. A 3200rpm to już bardziej przemysłowy niż PC'towy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mensir67pl Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2008 (edytowane) ile watt ma mniej więcej taki wentylator...nie ile prądu pobiera wedlóg obliczen 2a razy 12v to 24 watty-niemożliwe ze az tyle... no mam tu na stole przed sobą 12 cm {DC12V/0.30A} i mały {DC12V/0,24A} licz ........ No ale Acutake? Bo twórca tematu pytał się o Acutake. A 3200rpm to już bardziej przemysłowy niż PC'towy. to niech pyta w tym wątku tak by wypadało >/ czy nie http://forum.purepc.pl/temat/chlodzenie-ko...247422/270.html Edytowane 10 Sierpnia 2008 przez mensir67pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedras77 Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2008 (edytowane) Acutake 120mm lyka kolo 2W na pelnych obrotach, juz wliczajac sprawnosc. 3-3.5W niewiele standardowych 120mm przekracza, z tego co pamietam nioseblockery lubia tyle i bodajrze S-flexy Acutake nie nalezy do tych pradozernych, w kazdym badz razie ja podpinalem 3 takie pod tego malego zalmana fan mate ktory to do 6W jest wstanie wyrobic i smigaly bez problemow, jak doloztlem czwarty po tygodniu zalman sie spalil :) Edytowane 10 Sierpnia 2008 przez jedras77 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackassek Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2008 dziękuje wszystkim;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...