Portal Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Witam Powiedzcie mi jakie macie wentylatory BOX Intel przy swoich procesorach a) wentylator o duzych lopatkach firmy Nidec corp odczyt z naklejki Intel) B) wentylator o malych lopatkach firmy SANYO DENKI ( odczytane z naklejki Intel) Podaja rodzaj wentylatora podajcie takze z jakim procesorem on byl i jakim modelem ( MHz). Jezeli mozecie to podajcie takze symbol wiatraka z naklejki Intel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Portal Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 hmm , czyzby nikt nie mial P4 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luigi Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Ja mialem Sanyo Denki z P4 1.8A, ale teraz mam wodne :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 hmm , czyzby nikt nie mial P4 :)nikt juz nie kupuje tego syfu :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 hmm , czyzby nikt nie mial P4 :)nikt juz nie kupuje tego syfu :twisted: I po ch.uj tak piszesz????? :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 NIDEC CORP FO8G-12B2S1 02AC1 na 2,2 Właściwie po co się pytasz o te modele? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 hmm , czyzby nikt nie mial P4 :)nikt juz nie kupuje tego syfu :twisted: I po ch.uj tak piszesz????? :evil: a co cie to k.u.rwa obchodzi niepodoba sie to wypierd.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luigi Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 hmm , czyzby nikt nie mial P4 :)nikt juz nie kupuje tego syfu :twisted: I po ch.uj tak piszesz????? :evil: a co cie to k.u.rwa obchodzi niepodoba sie to wypierd.. to ty wypier... athlon1600+ :lol: :lol: :lol: dlaczego takie glupie posty zawsze sa od lamerow majacych jeden ze slapszych athlonow :?: wielokrotnie na tym forum probowano wpic do tepych glow ze zarowno intel jak i amd maja swoje wady i zalety. dżizzyss :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Moze sie myle, ale niektorzy widze prosza sie o interwencje :x Jeszcze jeden taki post od ktoregokolwiek userai zaliczy on banana :evil: Czy tu juz za grosz kultury nie moze byc ?! 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Portal Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 NIDEC CORP FO8G-12B2S1 02AC1 na 2,2 Właściwie po co się pytasz o te modele? Pytam sie bo zobaczylem na allegro ze sa dwa rodzaje wentylatorow do P4 - chcem wiedziec ktore w jakich modelach sa montowane i ktore sa bardziej wydajne. Niestety moj uszkodzil sie:) i musze kupic nowy tylko nie wiem ktory lepiej. U mnie tez jest Nidec, ale jakby Sanyo bylo bardziej wydajne to kupilbym je a jak nie to kupie Nideca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makakus Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Koniecznie potrzebyjesz oryginalny Intela?? Nie lepiej zakupic volcano7+, albo jakis inny cooler??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Portal Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Koniecznie potrzebyjesz oryginalny Intela?? Nie lepiej zakupic volcano7+, albo jakis inny cooler??? Tylko Intel poniewaz jest bardzo cichy - byl cichy dopuki nie uszkodzilem jednej z lopatek wentylatora:) Na tym konfigu co w podpisie max temp po wielogodzinnym wygrzewaniu to 51C - a to dosc dobry wynik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 NIDEC CORP FO8G-12B2S1 02AC1 na 2,2 Właściwie po co się pytasz o te modele? Pytam sie bo zobaczylem na allegro ze sa dwa rodzaje wentylatorow do P4 - chcem wiedziec ktore w jakich modelach sa montowane i ktore sa bardziej wydajne. Niestety moj uszkodzil sie:) i musze kupic nowy tylko nie wiem ktory lepiej. U mnie tez jest Nidec, ale jakby Sanyo bylo bardziej wydajne to kupilbym je a jak nie to kupie Nideca Jak dla mnie jest to oczywiste, większe łopatki=większa wydajność :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Portal Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 NIDEC CORP FO8G-12B2S1 02AC1 na 2,2 Właściwie po co się pytasz o te modele? Pytam sie bo zobaczylem na allegro ze sa dwa rodzaje wentylatorow do P4 - chcem wiedziec ktore w jakich modelach sa montowane i ktore sa bardziej wydajne. Niestety moj uszkodzil sie:) i musze kupic nowy tylko nie wiem ktory lepiej. U mnie tez jest Nidec, ale jakby Sanyo bylo bardziej wydajne to kupilbym je a jak nie to kupie Nideca Jak dla mnie jest to oczywiste, większe łopatki=większa wydajność :) Tylko w tych z mnejszymi lopatkami radiator ma barziej ciensze zeberka radiatora Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mefi Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2003 p4 2,4 (533) byl jakis collermaster w boxie ale wyfrunal i pojawilo sie v7+ :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Moze sie myle, ale niektorzy widze prosza sie o interwencje :x Jeszcze jeden taki post od ktoregokolwiek userai zaliczy on banana :evil: Czy tu juz za grosz kultury nie moze byc ?! 8O Ok, sorry... To mi się rzadko zdaża, ale jak widzę taki post... Nie dałem rady kulturalnie napisać... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo's Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Ja mam Sanyo Denki na P4 2.26@max 3.06(ale tylko raz i temp 72) P4 TO NIE SZAJS TYLKO POŻĄDNA FIRMA!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joshua Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2003 hmm , czyzby nikt nie mial P4 :)nikt juz nie kupuje tego syfu :twisted: I po ch.uj tak piszesz????? :evil: a co cie to k.u.rwa obchodzi niepodoba sie to wypierd.. Płyta z twojego podpisu mówi wszystko. Wracając do tematu to ja miałem Sanyo ale polecam Zalmana 6500Cu. Bardzo go sobie chwale (cichy i wydajny). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shiz Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Ja mam Sanyo. A proc to 1.8@2.4 temp 46 C. He ale jak ukoncze WC to bedzie 2.8. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...