w-u-j-e-k Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Mój problem wygląda tak: Chciałem zwiększyć pojemność dysku C , dodając kilka GB z dysku E. Zrobiłem to programem PatrionalMagic , w czasie gdy program zrobił "swoje" przez przypadek kuzyn nacisnął przycisk wyłącz na laptopie i stało się co stało ,czyli nie dokończyło procesu ,następnie windows nie mógł się uruchomić , nic nie pokazywano itd. Włożyłem płytke z Windowsem do stacji DVD , zainstalowałem na dysku C ,windowsa ,wchodzę w Mój komputer i patrze a tam nie ma nic prócz dysku C :unsure: :unsure: W końcu uruchomiłem wbudowanym w system programem do partycjonowania dysku , musiałem zformatować dysk D inaczej niechciał niewykrywał go w Windowsie i tym bardziej nie chciał wejsć na niego ( na nim na samym początku dałem wszystkie ważne moje dane ). Poczytałem trochę na necie , znalazłem PCI files Recover ,zainstalowałem go ,ale za cholere nie potrafiłem sprawić ,żeby zaczął robić swoje ,dlatego zainstalowałem inny program Recover My Files ( wersja Trial).Z tym poszło dużo łatwiej , fakt faktem proces odzyskiwania trwał ponad 40 godzin ,ale w końcu udało się i gdy myśle ,że już mam swoje dane ,klikam na -> Zapisz pliki wyskakuje okienko ,żeby program aktywować (powtarzam wersja TRIAL ,więc powinna chodzić przynajmniej 1 raz ). Czy ktoś mógłby mi użyczyć cd keya z tego programu ? Nie chce kolejne 40 godzin czekać ,aż jakiś inny program znajdzie pliki. Chyba ,że macie jakiś inny pomysł na rozwiązanie problemu mojego..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...