marioking Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Mam 4 letniego ACera travlemat 2200lc. Zaczal mi sie sypac system i wyszlo ze naped cd jest padniety. To sprzet tylko do surfowania po www, wiec ten naped mogl pasc i rok temu jak ostatnio stawialem system z recovery CD. Nie usmiecha mi sie zbytnio wymieniac mapedu tylko do postawienia systemu. Da sie jakos postawic system bez takiego zabiegu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marioking Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Taka niemozliwa sytuacja, poradzcie cos. Bo jestem w kropce. Wrzucilem recovery CD na PC i to chyba sa plytki w systemie norton ghost(?). Gdyby lapka udalo sie sie zbotowac pod dosem chyba daloby sie dosowym norton ghostem przywrocic po przerzuceniu zawartosci tych cd via pendrive na dysk lapka? Tylko jak go botnac? FDD nie ma, cd tez nie dziala. Lapki sa fajne poki dzialaja, a taki padniety naped to juz jaki wrzod na d*^&*&^. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek-o Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2008 kilka wyjść: a)wymiana napędu b)zrobienie bootowalnego pendrive (w necie masz pełno manuali) c) instalacja po lanie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...