Piszczel Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Mam dziwny przepadek. Nagrywarka Teak CD W54E nie widzi płyt CD/RW. Właściwie to nie wiem jak przy odtwarzaniu, ale gdy chcę nagrać CDRW to wyskakuje komunikat że płyta jest nieprawidłowa. Nie da się także wyczyścić płyty (skasować). Nero wykrywa CDRW jako zwykłe CDRy, ale i tak nie da się nic nagrać :evil: . Zwykłe CDR nagrywa spoko. Dodam że zaistalowałem sterowniki ASPI 4.7 i nic. Ma ktoś pomysł o co chodzi. Kiedyś wszystko chodziło OK. Dziwna sprawa. Dzięki. Pozdro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grandzu Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Po prostu ta nagrywarka nie obsługuje CDRW powyżej 650MB. CDR będzie czytać normalnie. Mam taką samą. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piszczel Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Tyle, że mam CDRW 230MB (taka mała) i też jej nie widzi) :cry: . Ale spróbuję porzyczyć 650 i się zobaczy. Dzięki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grandzu Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Hmm... A jak z prędkością nagrywania? Obsługuje tylko płyty 1x 2x i 4x Mulitispeed już nie powinny działać!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziura Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 http://www.cdrinfo.pl/software/stronaspw.p...neid=1144222539 jesli probujesz nagrywac na cdrw hs to wcale sie nie dziwie ze nie mozesz nic nagrac - te male cdrw sa zarowno hs jak i zwykle 1-4. musialbys zmienic nagrywarke bo to juz sa inne standardy i niestety twoja tego nie obsluzy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grandzu Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Ja bez problemu nagrywam na CDrw 180mb Nie mam problemów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fi5h Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2003 tu chodzi o predkosc do jakiej jest przystosowana. U mnie nagryuwara czyta only 1x-4x a juz 4x-6x nie chce ruszyc i widzi jako nagrana i niepoprawna plyte. Tak wiec zalecam zakup innej cdrw (plyty) :) lub nagrywarki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piszczel Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Dzięki. BTW żadna prędkość nagrywania nie działa z CDRW. Nara. Chyba jednak kupię inną płytę. Ale szkoda bo to nagrywarka szwagra a te płyty to kupiłem mu na urodziny :oops: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...